Tento web je pouze pro dospělé

Pokud vstoupíte, souhlasíte s našimi pravidly a podmínky, naše stránky využívájí soubory Cookies, které jsou nezbytné pro funkčnost webu.

Pravidla Webu

Vyberte jazyk

OdejĂ­t

Článek
Zazáři v posteli

Aneb jak zlepšit svou sexuální výkonnost

ZdravĂ­ Je Na PrvnĂ­m MĂ­stÄ›

Než se vydáme do zákoutí sexuálního blaha, pojďme se podívat na základní kámen a to je zdraví. Správná strava, cvičení a dostatek spánku mohou udělat zázraky pro sexuální výkonnost. Je třeba se zaměřit na vyváženou stravu, která podporuje cévní zdraví. Dále je třeba mít pravidelný pohyb, který zlepšuje krevní oběh. A nesmíme zapomenout na odpočinek, aby tělo dokázalo dobře regenerovat a tím se drželo lépe fit! Kvalitní odpočinek tělo vždy oplácí dobrou fyzickou i psychickou zdatností.

 

Méně Stresu, Více Rozkoše

Stres může být největším zabijákem sexuální výkonnosti. Je dobré si udělat čas na relaxaci a vyrovnání se se stresem. Čistá a uvolněná mysl je pro sexuální zdraví velice důležitá. Meditace, jóga nebo dokonce jen klidný večer s knihou může pomoci zbavit se napětí a zlepšit schopnost uvolnit se a těšit se z intimity. Zkuste si najít svou oblíbenou činnost, u které se dokážete uvolnit a tzv. vypnout.

 

Hýčkej Své Tělo

Tak jak je důležité starat se o svou mysl, tak stejně důležité je starat se o své tělo! Jak se říká, ve zdravém těle zdravý duch. Vyhnout se kouření, omezit konzumaci alkoholu a drog a udržovat si zdravou hmotnost posílí sexuální výkonnost a přispěje k lepší erekci. A nesmíme zapomenout na pravidelné lékařské prohlídky. Mohou odhalit případné problémy a včas umožnit podniknout kroky k jejich řešení.

 

Kvalitní Spánek, Silná Erekce

Spánek je naším spojencem! Nedostatek spánku může snížit hladinu testosteronu a vést k problémům s erekcí. Takže lepší než koukat do noci na telefon je lepší ho vypnout a pustit se do spánku! Spánková hygiena přispívá nejen k sexuální výkonnosti ale i k dalším aspektům zdravého životního stylu. Tělo bude vděčné a ráno za to odmění silnou a pevnou erekcí.

 

Komunikace je KlĂ­ÄŤ

A nakonec, poslední tip: komunikace se sexuálním partnerem. Otevřený a upřímný rozhovor o vašich potřebách, přáních a případných obavách může vést k lepšímu sexuálnímu zážitku pro oba. Konzultujte a objevujte nové způsoby, jak si užívat vzájemnou přitažlivost. Takový rozhovor může uvolnit napětí a stres z pohlavního styku. Tréma může hrát svou roli a tím narušit správné rozpoložení ke kvalitnímu sexuálnímu prožitku. Takto lépe poznáte, co od vás sexuální partner očekává a co vy můžete očekávat od něj. Budete tak lépe vědět, kam až v postelových hrátkách můžete zajít a jak se navzájem nejlépe potěšit.

 

Doufáme, že jsme lépe objasnili představu, jak zlepšit svou sexuální výkonnost a mít lepší erekci. Doufáme, že tyhle tipy vám pomohou cítit se sebevědoměji a užít si ještě intenzivnější a uspokojivější sexuální život. Pamatujte, vždycky je důležité poslouchat své tělo a být v souladu s ním. Ať se těšíme v posteli co nejvíce!

Máš námět na nový článek?
Kontaktuj nás!